Bent u ook op zoek naar rust aan de kust? Dan is Seaport Residenties in Zeebrugge iets voo u.

Wilt u meer informatie over dit authentiek project? Laat je gegevens na en ontvang meer informatie.

Persoonlijke afwerking

Wie koopt in Seaport Residenties wordt uitgenodigd op het coördinatiebureau om daar de binnen afwerking te kiezen. Vloerbekleding, tegels, keuken, badkamer… U kiest zelf hoe u uw appartement afwerkt. Op die manier bekomt u het appartement van uw dromen en kan het genieten beginnen.

Uitzonderlijke prijs

Een éénslaapkamerappartement heb je al vanaf €144.995

Unieke ligging

In Zeebrugge bent u nooit uitgekeken op de streek. De unieke ligging van het project Seaport zorgt ervoor dat u jaar na jaar de kust kan ontdekken vanuit verschillende hoeken.

Zo kan u fietsen langs het kanaal naar Damme, om vervolgens te eindigen met een bezoekje aan Brugge. Mondain flaneren kan in Knokke of smult u liever een overheerlijke wafel in Blankenberge? Zowel Brugge, Blankenberge als Knokke liggen op fietsafstand van Zeebrugge. Breng zeker ook een bezoek aan het pittoreske stadje Lissewege.

Zeebrugge ligt in de zogeheten Gouden Driehoek tussen Blankenberge, Knokke en Brugge.

Als enige nog betaalbare appartementen aan de kust,
vanaf €144.995

Wie zijn we?

Seaport Residenties is een realisatie van Creadomus.
Creadomus is gespecialiseerd in kwalitatieve residentiële eigendommen en maakt deel uit van een sterke Belgische holding met meer dan 39 jaar ervaring en meer dan 10.000 gebouwde appartementen. Creadomus beschikt over een dynamisch team dat u zo goed mogelijk begeleidt, vanaf het moment van uw informatieaanvraag tot het moment dat u uw appartement kan betrekken. Onze adviseurs staan steeds tot uw dienst om u een appartement voor te stellen dat volledig aan uw wensen voldoet.
U kan bij ons terecht voor:
  • Kwalitatieve afwerking en oplevering van uw appartement
  • Persoonlijke begeleiding, van A tot Z, tijdens de aankoop.
  • Appartementen die volledig aan uw wensen voldoen
  • Projecten op toplocaties
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding

Ontdek Seaport Residenties in Zeebrugge, nieuwbouwproject met een zee van troeven. Gekenmerkt door rust, authenticiteit en een kwalitatieve afwerking, vind je hier het appartement van je dromen en kan het genieten beginnen.