Het voormalige Kennedy-hotel nabij Kortrijk Xpo is recentelijk overgenomen door Creahotels.

Zij zien in dit hotel enorm potentieel en gaan het omvormen naar een ibis Styles-hotel onder franchise met Accor. “De regio heeft nood aan een ketenhotel.”

Investeerders die geloven in een hotel op toplocatie gecombineerd met de kracht van een sterk merk, kunnen nu mee investeren! Iedereen met een budget van ongeveer 100.000 euro kan hierin mee investeren. De ideale belegging voor mensen op zoek naar een compleet zorgeloze belegging. Accor neemt namelijk alle zorgen uit handen van de investeerders.

U kunt rekenen op een zekere vastgoedinvestering. Enerzijds koopt uv astgoed met notariële akte, anderzijds kunt u rekenen op het poolsysteem. Dit betekent dat u niet alleen meedeelt in de winsten van uw eigen kamer, maar ook de opbrengsten van de andere kamers, seminarieruimtes, restaurant, ontbijt.  Zo kunt u steeds rekenen op een stabiele uitbetaling en hoeft u geen schrik te hebben voor leegstand.

Bestand tegen inflatie

Sinds jaar en dag is vastgoed een inflatiebestendige investering. De waarde van uw vastgoed volgt de inflatie, of stijgt zelfs sneller. Op deze manier krijgt u een correcte meerwaarde bij doorverkoop.

Daarnaast deelt u mee in de winsten van het hotel. Ook de prijs van hotelovernachtingen zijn vatbaar voor inflatie, waardoor uw extra inkomen volgens de inflatie mee stijgt.