Lindepark Tongeren

Lindepark Tongeren is een nieuwbouwproject bestaat uit 21 urban villa’s, gelegen achter een gerestaureerde neoclassicistische woning dat zijn naam dankt aan het mooie, aangelegde park rijk aan lindebomen.

De aandacht is gericht op ecologie, integratie met de natuur, laag energieverbruik en kwalitatieve materialen.

Vanuit het appartement kijkt u op het park, rijk aan groen en kleuren. De uitstekende oriëntatie en grote glaspartijen bieden een overvloedige lichtinval, openheid en rust. De ligging en bereikbaarheid zijn een grote troef. U zit vlakbij het centrum van Tongeren, op enkele meters van scholen, kinderdagverblijven, winkels, het station,… Er is een vlotte verbinding met de grote invalswegen (E313 en E40) en het openbaar vervoer. Het barst er van de wandel- en fietsroutes om te genieten van de uitgestrekte natuur. Tongeren biedt u een mix van cultuur, recreatie, horeca en winkels.

Waarom u voor Lindepark Tongeren kiest:

Perfecte ligging en bereikbaarheid
Dicht bij centrum Tongeren, rijk aan cultuur en midden in het Haspengouwse landschap
Privé staanplaats per appartement
Prachtig zicht op de natuur

De ligging van Lindepark Tongeren

U bevindt zich op een steenworp van het centrum van Tongeren, op enkele meters van scholen, kinderdagverblijven, winkels en het treinstation … Er is een uitstekende verbinding met de hoofdassen (E313 en E40) en het openbaar vervoer. U geniet van tal van wandel- en fietspaden. Tongeren biedt een mix van cultuur, recreatie, restaurants en winkels.

In en rond Tongeren barst het van cultuur en natuur. Voor elk is er wat wils. Het Tongerse begijnhof ademt een ingetogen sfeer en rust uit. De met kasseien geplaveide straatjes, pittoreske pleintjes, begijnenhuisjes, religieuze gebouwen zijn niet voor niets erkend door UNESCO. Ook de shopper vindt zijn ding: oude en unieke stukken op de grootste antiek- en brocantemarkt van de Benelux, nieuw en hip in de plaatselijke winkels en boetieks en elke eerste zondag van de maand is er een koopzondag met leuke animatie.

Wilt u de rijke cultuur van de Tongerse binnenstad even inruilen voor het adembenemende groen van het Haspengouwse landschap? U moet er echt niet ver voor wandelen. Hier hangt er nog zuurstof in de lucht. Je geniet met volle teugen in een kleurrijk landschap vol akkers, beekvalleien, fruitplantages en boerderijen.

Leave a Reply