Iedereen kent Blankenberge wel, het is een prachtig plaatsje aan de Belgische kust waar altijd wel iets te beleven is.

Het plaatsje is bekend om haar prachtige strand, de gezelligheid van de meest uiteenlopende terrasjes en winkels waar voor iedereen wel iets tussen zit.

Veel mensen zouden hier graag wonen, of geregeld luxe op vakantie gaan met alle gemakken voor een luxueuze vakantie binnen handbereik. Hoe zou het zijn wanneer u met 20 meter lopen in het stadspark staat, of wanneer de zee en het mooie strand uw voor of achtertuin is?

Vanaf nu is het mogelijk om een prachtig appartement te kopen en op appartementen Blankenberge kunt u al een klein voorbeeld zien van hoe deze appartementen eruit komen te zien. De appartementen zijn ruim, luxe en liggen natuurlijk op een top locatie waardoor ze zowel interessant zijn om in te wonen, of als vakantiehuis.

Appartementen Blankenberge

Informatie opvragen

Appartementen Blankenberge is een project van Bcity en via de website appartementen Blankenberge kunt u meer informatie inwinnen over de appartementen en natuurlijk de prijzen. De vraagprijs is vanaf €177.500 en daarvoor zit u pal aan de zee voorzien van vele gemakken zoals: het openbaar vervoer, een zwembad bij het gebouw, een panoramisch zicht op het King Leopold III plein en nog meer.

Op de website kunt u meer informatie aanvragen door het formulier in te vullen en u ontvangt daarna een gratis plan met daarbij genoemde prijzen en een overzicht van alle voordelen die u heeft wanneer u een appartement in Blankenberge koopt.