Beleg in vastgoed: Kanaaltuinen Arthus en M Villa’s Arthus

De M villa’s zijn vier luxueuze koppelwoningen op enkele stappen van de zeedijk, met een zachte, romantische architectuur en met respect voor de aloude bouwtraditie.

Elke woning heeft zijn eigen ingang, een privé tuin, twee ondergrondse privé garages die rechtstreeks toegang geven tot de woning en een persoonlijke bergruimte. Voeg daar nog een privé wijnkelder aan toe en je weet dat je met een ongeëvenaard wooncomfort te maken hebt.

Vier luxueuze koppelwoningen op enkele stappen van de zeedijk, in een sfeer die doet denken aan vakantieparadijzen als Deauville, Key West en The Hamptons. Met een zachte, romantische architectuur en met respect voor de aloude bouwtraditie en een knipoog naar stijlelementen van over de landgrenzen heen, dat is de perfecte omschrijving van de vier M villa’s te Duinbergen.

M Villa's Arthus

Het project Kanaaltuinen telt in totaal zo’n 200 woningen. De woonunits worden in 4 fasen gebouwd, met 46 units in de eerste fase die eind 2017 opgeleverd worden.

Eén voor één zijn de woonsten ontworpen met oog op duurzaamheid (denk maar aan de isolatie- en ventilatie-eisen) en innovatie, modern en stedelijk maar tegelijk ook perfect geïntegreerd in de landelijke look van de regio. Het inheemse groen, zoals bomen en planten, worden met andere woorden maximaal bewaard!

In deze eerste fase heeft u keuze uit 4 type units. Als eerste hebben we de 24 urban villa’s aan het park die opgedeeld zijn in drie appartementsblokken. Daarnaast zijn er 3 type woningen, namelijk de schakelwoningen, de tuinkamerwoningen en de architectenwoningen.

Kanaaltuinen Arthus

Leave a Reply